Over ons

 Vanaf de eerste boog in 2003 tot vandaag de dag gepassioneerd in het maken en schieten van traditionele houten bogen en pijlen.  In Ter Apel maken wij Engelse Longbows en Flatbows van louter natuurlijke materialen op ambachtelijke wijze. In onze showroom vindt u daarnaast ook vele jacht en ruiterbogen die u op onze schietbaan kunt uitproberen. Instinctief boogschieten is in onze ogen de mooiste en zuiverste vorm van de sport, en geeft de schutter de bevrediging van zijn eigen prestatie.

 In onze showroom  doen wij daarom altijd ons best om te helpen in deze zoektocht naar de juiste boog. In onze showroom hebben wij een breed assortiment aan Longbows, ruiterbogen en jachtbogen en nemen we de tijd om samen de juiste boog te vinden. Zo kijken we naar je trekkracht, treklengte en je techniek van het schieten om je zo goed mogelijk advies te kunnen geven over wat het beste bij jou past.

Je kan spontaan bij ons langskomen op zaterdag  of een afspraak maken  om naar onze showroom in Ter Apel komen om onze complete collectie te aanschouwen en uit te proberen.

Uiteraard bieden we ook alle benodigdheden voor het boogschieten zoals Pijlen, Quivers, Armbeschermers, handschoenen en Schietdoelen.